Marketplace

Bid procedure titleBidding organizerDate publishedValid until
Корма и добавки
Request for Proposals № 582331
Natural fish meal Required quality parameters: moisture: mass content - max. 10.00%, crude protein: mass content - min. 64.00%, difference between crude protein and protein (Bernstein) - 4-8%, fat: mass content - max. 10.00%, acidity number - max. 20.00 mg KOH/g, iodine peroxide number - max. 0.1%, protein digestibility - not lower than 90% of total protein, lysine conent - min. 4.2%, cystine content - max. 0.8%. Other quality parameters shall comply with GOST 2116-2000.
Рыбная натуральная кормовая мука Требуемые качественные показатели: массовая доля влаги не более 10,00%, массовая доля сырого протеина не менее 64,00%, разница между сырым протеином и белком по Барнштейну 4-8%, массовая доля жира не более 10,00%, кислотное число не более 20,00 мгКОН/г, перекисное число йода не более 0,1%, переваримость протеина не ниже 90% от общего протеина, содержание лизина не менее 4,2%, содержание цистина не более 0,8%. Остальные качественные показатели согласно Гост 2116-2000.
\"Belgorodskii bekon\" OAO23.11.2015 15:3101.12.2015 12:15 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 918744
the fish feeding natural vysokoproteinovaja flour flour must meet the following quality indicators: moisture not more than 10.00%; mass fraction of crude protein not less than 64.00%; crude ash content not exceeding 19%; the difference between the crude protein and protein in Barnshtejnu 4-8%; mass fraction of fat not more than 10.00%; acid number, mg KOH/g, not more than 20.00; peroxide number of iodine, no more than 0.1%; protein digestibility is not below 90% of the total protein; lysine content of not less than 4.5%; cystine content not more than 0.72%; other quality indicators according to GOST 2116-2000.
Рыбная кормовая натуральная высокопротеиновая мука Мука должна соответствовать следующим качественным показателям: массовая доля влаги не более 10,00%; массовая доля сырого протеина не менее 64,00%; содержание сырой золы не более 19%; разница между сырым протеином и белком по Барнштейну 4-8%; массовая доля жира не более 10,00%; кислотное число, мг КОН/г, не более 20,00; перекисное число йода, не более 0,1%; переваримость протеина не ниже 90% от общего протеина; содержание лизина не менее 4,5%; содержание цистина не более 0,72%; остальные качественные показатели согласно Гост 2116-2000.
LLC Tambovsky Bacon08.11.2017 17:2717.11.2017 11:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Closed request for proposals № 932476
LLC Tambovsky BaconHiddenHidden Add to Favorites Remove from Favorites