"Purchase of a high-pressure plunger pump P-3-68 / 100 driven by an electric motor through a gearbox for the GSH-1 line of the Margarine shop."
Equipment characteristics:
- High pressure pump: P-3-68 / 100
- Productivity: 13000 liters / hour
- Inlet filter: mesh section 1 mm.
- Safety valve: 75 bar
- Electronic suction and discharge pressure sensors.
- Attachment to the existing product pipeline with high pressure milk couplings.
- All parts in contact with the product are made of stainless steel AISI 316, seals are made of materials approved for use in the food industry.
- Electric motor with a capacity not exceeding 45 kw
- Dimensions H / L / W 1665/1176/1380
- Piston diameter 68 mm.
- Piston length 100mm.
- Number of pistons 3pcs.
Pumped product: Margarine is an inverse emulsion.
Product condition (dry, wet, frozen, ...): wet
Composition of the product (spices, salt, sugar, vinegar, citric acid): The main part of vegetable fat, also contains citric acid, salt, water, sorbate, flavoring, emulsifiers.
Product relative humidity%: 17% to 41% water
Relative density / product consistency (homogeneous / heterogeneous): 0.8-0.9 g / cm³. / Homogeneous
Product temperature (° C): 30-65
Special Requirements:
The surfaces of the equipment in contact with the product should be level, without protrusions or indentations that could facilitate the accumulation of the product. The equipment should be made of materials approved for contact with food. Food contact materials must be suitable for their intended use. The surfaces of materials and their coatings must be resistant to contacting media and provide the ability to clean and disinfect them without destruction, cracking, chips, peeling and abrasion.
Equipment characteristics:
- High pressure pump: P-3-68 / 100
- Productivity: 13000 liters / hour
- Inlet filter: mesh section 1 mm.
- Safety valve: 75 bar
- Electronic suction and discharge pressure sensors.Collapse
"Закупка плунжерного насоса высокого давления P-3-68/100 с приводом от электродвигателя через коробку передач для линии ГШ-1 Маргаринового цеха." Характеристики оборудования : -Насос высогого давления: P-3-68/100 -Производительностью: 13000 литров/час -Впускной фильтр: сечение ячейки 1 мм. -Предохранительный клапан: 75 Бар -Электронные датчики давления на всасе и нагнетании. -Крепление к действюющему продуктопроводу молочными муфтами высокого давления. -Все части контактируемые с продуктом изготовлены из нержавеющей стали AISI 316, уплотнения из материалов одобренные к применению в пищевой промышленности. -Электродвигатель мощностью не более 45 kw -Габариты В/Д/Ш 1665/1176/1380 -Диамметр Поршня 68 мм. -Длинна поршня 100мм. -Количество поршней 3шт. Продукт перекачиваемый насосом: Маргарин- эмульсия обратного типа. Состояние продукта (сухой, сырой, замороженный, …): сырой Состав продукта (специи, соль, сахар, уксус, лимонная кислота): Основная доля растительный жир, также содержится лимонная кислота, соль, вода,сорбат, ароматизатор, эмульгаторы. Относительная влажность продукта %: от 17% до 41% воды Относительная плотность/консистенция продукта (однородный/неоднородный): 0,8-0,9 г/см³./однородный Температура продукта (°C): 30-65 Особые требования: Поверхности оборудования, контактирующие с продуктом, должны быть ровными, без выступов или углублений, способствующих скоплению продукта.Оборудование должно быть изготовлено из материалов, разрешенных для контакта с пищевым продуктом. Материалы, контактирующие с пищевыми продуктами должны быть пригодны для применения по назначению. Поверхности материалов и их покрытия должны быть стойкими к контактирующим средам и обеспечивать возможность их очистки и проведения дезинфекции без разрушения, образования трещин, сколов, отслаивания и истирания. Характеристики оборудования : -Насос высогого давления: P-3-68/100 -Производительностью: 13000 литров/час -Впускной фильтр: сечение ячейки 1 мм. -Предохранительный клапан: 75 Бар -Электронные датчики давления на всасе и нагнетании.