Marketplace

Bid procedure titleBidding organizerDate publishedValid until
Корма и добавки
Request for Proposals № 3256875
Soy cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH in 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO15.03.2023 13:2120.03.2023 15:30 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3266367
Sunflower cake GOST 80-96 mass fraction of protein per a.s.v. 36-38% Please be sure to attach a commercial offer on a branded bank and high-quality documents. Sunflower cake GOST 80-96 the mass fraction of protein per a.s.v. is not less than 36-38% other GOST indicators
Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 массовая доля протеина на а.с.в. 36-38% Просим обязательно прикладывать коммерческое предложение на фирменном банке и качественные документы. Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 массовая доля протеина на а.с.в. не менее 36-38% остальные показатели ГОСТ
"UK "Damate" OOO23.03.2023 23:2831.03.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3285145
Soy cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH in 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO11.04.2023 10:4819.04.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3285155
Sunflower cake Sunflower cake. The content of crude protein is not less than 34%, crude fiber is not more than 19%, the remaining indicators must comply with GOST 80-96
Жмых подсолнечный Жмых подсолнечный. Содержание сырого протеина не менее 34%, сырой клетчатки не более 19%, остальные показатели должны соответствовать ГОСТ 80-96
"NKZ" ZAO11.04.2023 10:5019.04.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3296540
Sunflower cake GOST 80-96 delivery May 2023. Please be sure to attach a commercial offer on a branded bank and high-quality documents. Sunflower cake GOST 80-96 the mass fraction of protein per a.s.v. is not less than 36-40% other GOST indicators
Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 поставка май 2023г. Просим обязательно прикладывать коммерческое предложение на фирменном банке и качественные документы. Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 массовая доля протеина на а.с.в. не менее 36-40% остальные показатели ГОСТ
"UK "Damate" OOO21.04.2023 11:2026.04.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3296564
Sunflower cake GOST 80-96 delivery May 2023 Be sure to attach a commercial offer and a quality certificate. Sunflower cake GOST 80-96 mass fraction of protein per a.s.v. 36-40%
Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 поставка май 2023 Обязательно прикладывать коммерческое предложение и качественное удостоверение. Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 массовая доля протеина на а.с.в. 36-40%
"UK "Damate" OOO21.04.2023 11:2726.04.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3315722
Soy cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH in 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO16.05.2023 08:2522.05.2023 14:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3315724
Sunflower cake Sunflower cake. The content of crude protein is not less than 34%, crude fiber is not more than 19%, the remaining indicators must comply with GOST 80-96
Жмых подсолнечный Жмых подсолнечный. Содержание сырого протеина не менее 34%, сырой клетчатки не более 19%, остальные показатели должны соответствовать ГОСТ 80-96
"NKZ" ZAO16.05.2023 08:2722.05.2023 14:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3343917
Soy cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH in 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO14.06.2023 14:5620.06.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3343918
Sunflower cake Sunflower cake. The content of crude protein is not less than 34%, crude fiber is not more than 19%, the remaining indicators must comply with GOST 80-96
Жмых подсолнечный Жмых подсолнечный. Содержание сырого протеина не менее 34%, сырой клетчатки не более 19%, остальные показатели должны соответствовать ГОСТ 80-96
"NKZ" ZAO14.06.2023 14:5720.06.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3373120
Soy cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH in 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO15.07.2023 22:4620.07.2023 13:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3373121
Sunflower cake Sunflower cake. The content of crude protein is not less than 34%, crude fiber is not more than 19%, the remaining indicators must comply with GOST 80-96
Жмых подсолнечный Жмых подсолнечный. Содержание сырого протеина не менее 34%, сырой клетчатки не более 19%, остальные показатели должны соответствовать ГОСТ 80-96
"NKZ" ZAO15.07.2023 22:4720.07.2023 13:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Quotations № 3383021
Soy cake Sibagro (Robin)
Жмых соевый Сибагро (Малиновка)
AO "SIBAGRO"26.07.2023 14:0427.07.2023 10:10 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3401296
Soybean cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH for 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO15.08.2023 13:2721.08.2023 13:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3401300
Sunflower cake Sunflower cake. The content of crude protein is not less than 34%, crude fiber is not more than 19%, the remaining indicators must comply with GOST 80-96
Жмых подсолнечный Жмых подсолнечный. Содержание сырого протеина не менее 34%, сырой клетчатки не более 19%, остальные показатели должны соответствовать ГОСТ 80-96
"NKZ" ZAO15.08.2023 13:2921.08.2023 13:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3406207
Sunflower cake GOST 80-96 Delivery September 2023 Be sure to attach a commercial offer and a quality certificate. Sunflower cake GOST 80-96 mass fraction of protein per a.s.v. 36-40%
Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 поставка сентябрь 2023 Обязательно прикладывать коммерческое предложение и качественное удостоверение. Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 массовая доля протеина на а.с.в. 36-40%
"UK "Damate" OOO11.09.2023 15:5915.09.2023 12:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3431468
Soybean cake Soybean cake GOST 27149-95. Crude protein not less than 39.5%, soluble proteins not less than 85%, urease activity 0.10-030 ed. pH for 30 min, IDP 15-30 cu, lysine not less than 2.3%, methionine not less than 0.5%, threonine not less than 1.6%
Жмых соевый Жмых соевый ГОСТ 27149-95. Сырой протеин не менее 39,5%, растворимые протеины не менее 85%, активность уреазы 0,10-030 изм.ед. pH за 30 мин, ИДП 15-30 у.е., лизин не менее 2,3%, метионин не менее 0,5%, треонин не менее 1,6%
"NKZ" ZAO15.09.2023 10:5120.09.2023 16:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3431472
Sunflower cake Sunflower cake. The content of crude protein is not less than 34%, crude fiber is not more than 19%, the remaining indicators must comply with GOST 80-96
Жмых подсолнечный Жмых подсолнечный. Содержание сырого протеина не менее 34%, сырой клетчатки не более 19%, остальные показатели должны соответствовать ГОСТ 80-96
"NKZ" ZAO15.09.2023 10:5420.09.2023 16:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3208935
Rapeseed cake JV from 37% on a.s.v. volume for February 340 tons see purchasing items for more details
Жмых Рапсовый СП от 37% на а.с.в. объем на февраль 340 тн см. подробнее закупочные позиции
"UK ZELENAIa DOLINA" OOO24.01.2023 09:2026.01.2023 11:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Корма и добавки
Request for Proposals № 3242006
Sunflower cake GOST 80-96 the mass fraction of crude protein on the dia is not less than 36-38% The delivery period is March 2023.
Жмых подсолнечный ГОСТ 80-96 массовая доля сырого протеина на асв не менее 36-38% Период поставки - март 2023.
"UK "Damate" OOO28.02.2023 13:1303.03.2023 00:00 Add to Favorites Remove from Favorites
Alt →